Bromma Stockholm Airport

boka hotell i BrommaBromma flygplats, eller Bromma Stockholm Airport som den egentligen heter är Stockholm stads flygplats och ditt snabbaste alternativ till och från den svenska huvudstaden.

Här är allt nära till hands: incheckning, säkerhetskontroll, service, bagageutlämning, marktransport och parkering. Samtidigt är Stockholm Bromma flygplats en stor flygplats och hävdar titeln som Sveriges tredje största efter Göteborg Landvetter Airport och Stockholm Arlanda flygplats.hotell bromma

På grund av sin närhet till Stockholm och omgivande stadsdelar är miljökraven extra hårda. Endast de allra tystaste, mest miljövänliga flygplan kan landa på Bromma. Bromma Stockholm Airport har lanserat en webbaserad lösning som gör att alla passagerare kan förboka sin parkeringsplats via Bromma Stockholms hemsida. Genom förbokning är du garanterad en plats i anläggningen som ligger närmast till flygplatsens byggnad.

Idag finns det mer än 1.000 parkeringsplatser i olika prisklasser att välja mellan på Bromma Stockholm Airport. Nu kan passagerarna välja sin parkeringsplats utifrån sina behov genom förbokning via www.brommaairport.se. Parkering kan förbokas upp till en dag före inträdet i parkeringen.

Med lanseringen av förbokningssystemet är Bromma Stockholm Airport redo att införa även säsongsbetonade och specialerbjudanden speciellt riktade mot målgruppen som ofta pendlar i sin vardag och på fritiden. Under påskveckan, då många väljer att resa i Sverige, kan du till exempel förboka en parkeringsplats med hela 43% rabatt. Bromma Stockholm Airport var en av de första flygplatserna att uppfylla kraven för den högsta nivån av certifiering i ett europeiskt program som bedömer klimatarbete av flygplatser.

Airport Council International (ACI) Europa och WSP Environmental är organisationerna bakom detta program, som kallas Airport Carbon Accreditation.

Flygplatsens Carbon Accreditation program följer den internationella Greenhouse standarden Gas Protocol som utvecklats av World Resources Institute (WRI). Det finns fyra nivåer i detta program enligt vilket flygplatserna är ackrediterade. I december 2009 var Bromma Stockholm Airport ackrediterade på högsta nivå, 3 +. Sedan dess har flygplatsen fortsatt att minska sina koldioxidutsläpp, och 2011 är det tredje året i rad som Bromma Stockholm Airport behållit sin högsta ackreditering. Alla krav måste uppfyllas för att uppnå den högsta nivån.

Klicka här för boka hotell nära Bromma flygplats.