Mornington Hotel

Den som vill bo i Bromma har flera alternativ att välja mellan. Ett av de alternativen är Mornington Hotel, ett hotell med mycket goda kommunikationer. Centrala Stockholm ligger bara en kvart bort och Bromma flygplats ungefär 10 minuter. En annan fördel är att fri tillgång till hotellets Health Club ingår med alla rum. Enligt Booking.com har de dessutom fler återkommande gäster än de flesta andra boenden. De som bor här är förmodligen alltså mycket nöjda överlag.

Rummen

hotell brommaRummen är enkelt möblerade, där samtliga har en kabel-tv, ett skrivbord och te- och kaffekokare. Därutöver skiljer sig bekvämligheterna något, beroende på vilket rum man väljer. De lite dyrare rummen bjuder givetvis på lite högre bekvämlighet än de allra billigaste.

Hotellet, som har fyra stjärnor, erbjuder sina gäster gratis toalettartiklar, tillgång till terrass, hårtork och wi-fi. De har också daglig städning. För att granska kvaliteten i städningen kan det vara en idé att jämföra med vad som ingår i en vanlig, billig hemstädning. Visserligen skiljer sig en hemstädning och en hotellstädning åt på många olika vis, men det ger ändå en fingervisning om man vad som kan göras och om något kan förbättras.

Mat och nöjen

Hotellet har en restaurang där menyn blandar traditionella svenska rätter med internationell mat. En frukostbuffé finns med både kalla och varma alternativ. Förutom att gå till restaurangen för att äta eller dricka, kan man till exempel gå till klätterväggen för att roa sig. Det finns också möjlighet att sätta sig i loungen och läsa en bok, en tidning eller spela spel.

Läge och kommunikationer

Som nämnt i inledningen är kommunikationerna något som gör att många väljer Mornington Hotel. Det ligger nära flertalet sevärdheter och centrala platser:

  • Tre km från Solvalla
  • 10 minuters bilresa från Drottningholms slott
  • Två km från Bromma flygplats

15 minuters bilresa från centrala Stockholm