Pilgrims Hotell


Pilgrims Hotell är ett mindre hotell som ligger centralt i Bromma. Det är lika långt till Solvalla Travbana som till Bromma Flygplats och kommunikationerna från hotellet är goda oavsett vilket håll man vill åka. Det som karaktäriserar hotellet är främst ett personligt bemötande, mysiga rum och lägre priser än andra hotell i området.

Utbud av rum

Enkelrum – Ett klassiskt enkelt hotellrum med dusch, TV och en 90-säng. I priset ingår även frukostbuffé. I dessa enkelrum får enbart en person bo. Priset är på 595kr per natt. I vissa fall alltså hälften mot vad andra hotell tar för en natt.

Dubbelrum – Ett rum som till stor del liknar enkelrummet gälande standard och inredning. Däremot är det större och med en dubbelsäng. Rummet hyrs ut till 1 eller 2 gäster. Priset är 795kr per natt.

Budgetrum – Det billigaste alternativet för den som vill hålla nere kostnaden. Det som skiljer mot de andra rummen är att det är gemensam dusch med andra boende på hotellet. Frukost ingår även. Priset är 425kr per natt.

Trebäddsrum – Ett bra alternativ för de som är tre då priset per person blir lågt. Rummen har eget litet pentry vilket gör att även matkostnaderna går att hålla nere. Pris från 985kr. Här får 1-3 personer sova.

Fyrbäddsrum – Precis som trebäddsrummen men med fyra bäddar. Här får 1-4 personer sova och priset är 1155kr.

Hotellägenhet – En lägenhet för upp till fyra personer. Betydligt större och rymligare än rummen. Pris per natt är 1295kr. Med andra ord bara 150kr mer än fyrbäddsrummen. Men betydligt mer bekväma.

Sugen på ett annat hotell? Här hittar du Stockholms hotell

Välkommen till Bromma och till ett hotell som håller nere priset utan att dra ner kvalitén. Spar pengar till annat och bo billigt.